Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk. Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag
Finfördela müslin med en gaffel och blanda slutligen i russin, cornflakes och tropic mix. Blanda ner nötterna tillsammans med hirsflingor, quinoapuffar, pumpakärnor, solroskärnor, havregryn och linfrö i en stor bunke
Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Vem älskar inte varma scones med creamcheese och marmelad. Jag bakade citronscones och rostade en musli och fixade jordgubbar och yoghurt till en mumsig fredagsfrukost
Ta ut müslinoch låt den svalna. Müsli. Häll ut grynblandningen på en plåt och bred ut den jämnt. Müslin ovan är en av de müslis som jag gjorde och den innehåller krispiga nötter samt corn- och branflakes som tillsammans fick samsas med torkad frukt samt en slatt av en hemmixad smoothie med smak av kokos och apelsin
Smält smör och häll i mjölk. Vispa socker och ägg vitt och poröst. Tillsätt smör, mjölk och sirapen. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner det i smörsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.