Skär aprikoserna i bitar och rör i smeten och sist i medrussinenoch blanda noga. Rör ihop samtliga torra ingredienser och avsluta med att röra i filmjölk och sirap
Rör i gojibär eller russin. Vi äter alltid yoghurt ochmüsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk
Finfördela müslinmed en gaffel och blanda slutligen i russin, cornflakes och tropic mix. Blanda ner nötterna tillsammans med hirsflingor, quinoapuffar, pumpakärnor, solroskärnor, havregryn och linfrö i en stor bunke
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Snitta brödets ovansida försiktigt med en vass kniv i önskat mönster. Det bakas mycket på surdeg nu och fler och fler i min omgivning har startat sin egna surdeg
Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.