Mörktårtbotten, fluffig fyllning med smak av kakdeg. )Tårtbotten är gjord med buttermilk (beskrivningfinns längre ner på sidan) och det är något jag verkligen gillar för kakan blir liksom mycket saftigare och får ett bra lyft
Mörktårtbotten, fluffig fyllning med smak av kakdeg. Tårtbotten är gjord med buttermilk (beskrivningfinns längre ner på sidan) och det är något jag verkligen gillar för kakan blir liksom mycket saftigare och får ett bra lyft
Mörktårtbotten, fluffig fyllning med smak av kakdeg. Tårtbotten är gjord med buttermilk (beskrivningfinns längre ner på sidan) och det är något jag verkligen gillar för kakan blir liksom mycket saftigare och får ett bra lyft
Denna botten blev verkligen superbra. Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad
Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Letar efter den perfekta vaniljtårtbotten som inte bara är god utan också någorlunda lätt att skära i trots att den är luftig och porös
Tänkte dela med mig av mitt grundrecept på tårtbotten som så klart är äggfri. Idag har jag bakat tårtbottnar då jag fyller år på onsdag och ska till svärföräldrarna för lite firande av mig och min svägerska på torsdag
Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
God afton såhär några dagar före jul. Polka och choklad är nog en av mina favorit-smak-kombosar. Och om man bara får välja en julgodis tar jag nog hellre en kola än knäck tror jag
Det finns mängder av recept på tårtbotten, här kommer ett smaksatt med citron. Jag valde att dela smeten på 2 formar á 15 centimeter i diameter, grundreceptet ska bakas i 1 form á 15 centimeter i diameter (tänk på att du i så fall behöver en hög form (10 cm) alt
Chokladcheesecake på browniebotten med chokladspegelBrowniebotten150 g mörk choklad100 g smör2 ägg100 g strösocker100 g vetemjöl1 krm saltCheesecakesmet900 g philadelphiaost200 g strösocker1 msk vaniljsocker½ dl vispgrädde4 stora ägg200 g mörk choklad, 70%Chokladspegel100 g mörk choklad, 70%2 dl vispgrädde2 msk sirap1 msk smör½ tsk vaniljsockerEn knivsudd saltBottnenSätt ugnen på 150 grader. 150 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.