Jag insåg att det bästa jag kan göra medäggvitorna är att använda dem tillfisk. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Det går att röra i nästan vad som helst i degen och resultatet kommer blilika suveränt vad man än väljer, gör ett sött bröd med mörk choklad och apelsinskal eller ett salt bröd medbitar av dinfavoritost och oliver
men det är bara roligt och viktigt, tror jag, att drömma liteihopiblandKlassiskrökcoktaili ny tappningBlandadsalladMandrinerCoktailtomaterAvocadoKorianderGurkaToppamed räkor (Garna skalade för hand)
Jag kryddar den med vår lokala vitlök, ramslök och om du vill vara helt lokal så använd kallpressad rapsolja, jag är dock mest förtjust iolivoljesmaken just i pesto
Då ska vi se då, vi har lite mat, dryck och bilder på lager som står i kö för att få komma med. Fortfarande ligger det restaurangbesök, en ny korvvariant, en god kaka och en vansinnigt god kalvrätt a'la Italien och väntar på plats i vårt kök
Jag klädde muffinsformarmed halvor av bacon. Igår körde jag iväg för att handla mat tillfamiljen och upptäckte när jag kommit fram att jag hade glömt min plånbok
Senast ut på denna nyinslagna bana är en paj medhärligamedelhavsmaker, basilika, ruccola och tomater som dränks i en äggstanningmed parmesanost och vitlöki
Vi ska träffa Kavat snickeri som ska tillverka våra fönster, altandörrar och ytterdörren till huset, så det känns som ett möte som jag vill vara med på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.