Tomatpaj, både på egen hand eller till grillat.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port
  • 3 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk vatten
  • 30 minuter
  • 26 cm i diameter
  • 225 grader
  • 10 minuter
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • Äppelmarinad
  • 3/4 dl rapsolja
  • 3 msk calvados
  • 2 tsk äppelvinäger
  • 1 krm malda nejlikor
  • salt och svartpeppar
  • Blanda samman marinaden och låt köttet ligga i marinaden i kylen minst 3 timmar, gärna längre.
  • Marinaden passar bra till fläskkött men även kyckling.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.