45 minuter
spinning. Japp, ni läste rätt. Jag körde ett pass så tidigt. Märker samtidigt att jag måste ha mat i magen innan jag tränar, och en banan räker inte riktigt för mig. Däremot ville jag inte äta för mycket då det är fredag idag och ett besök hos viktväktarna stod på agendan.
1 kg
gjorde det på vågen. Tänk vad det kommer göra på nästa lördag då jag ska dit nästa vecka om jag klarar det i 8 dagar istället för 5 som det blev nu. Kändes riktigt bra måste jag säga och nu kör vi igen.
Jag lagade ju en massa mat i helgen som var, ja varje helg i och för sig. Perfekt att ha fyllt frysen så att man inte behöver ställa sig vid spisen varje dag, speciellt inte när Peter har varit borta
Våga varalite frodig. Bilderna vi matas med i dagens media är så retuscherade att vi glömmer bort att “riktiga” människor faktiskt har celluliter, “kärlekshandtag” och rynkor
Det känns som att jag har snöat in på märkliga rätter som man fick när man var liten i skolan. En av dem var moussaka med potatis, grekisk gratäng med köttfärssås, vanligen aubergine, potatis, béchamel och vad det nu är i
Mina omeletter blir sällan perfekta till utseendet, men smaken brukar det inte vara något fel på. Nu när skogarna dignar av svamp passar jag på att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
lite ströbröd. Som tur är måste man inte sjunga om man inte vill. Vi har även varit på sommarfest på Milias dagis där det bjöds på fint sångframträdande även om blygheten tog över för en viss liten tjej
När jag smakade smeten (för det måste man ju) insåg jag att den skulle bli galet god eftersom den påminde om mammas citronfromage i smaken – dvs perfekt balans mellan syra och sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.