Perfekt att köra köttfria dagar hemma. Du får i dig mer grönt, är snäll mot miljön och den där tunga känslan i magsäcken finns inte där när man kör på lite mer vegetariskt
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Mild och fyllig. Den här soppan har vad som krävs av en soppa när januarikylan har slagit till. Dessutom bryter sältan i bacon och parmesan fint mot den lena smaken
En myt är att rom innehåller massor av socker bara för att rom görs på melass / sockerrör men fermenteringsprocessen skapar etanol som inte innehåller varken socker eller kolhydrater, dock kan en del romsorter, speciellt smaksatta innehålla lite socker och det beror på smaktillsatser som krydd- eller fruktsmaker
En hel middag i en liten skål, för man behöver inte mycket mer till den mastiga rätten. Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås
Förra veckan bestämde jag mig för att ha en dag i veckan när jag äter vegetariskt. Det ger mig möjlighet att vidga mina vyer i köket, det är bra för miljön och det är bra för min kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.