Häll ner havregrynen och låt hela blandningen svalna till ca 35-37 grader. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Måndag - Varför äta mer fisk. Som avslutning på denna fiskvecka får det bli det mest klickade fiskreceptet här på bloggen, 27 162 visningar på ett år drygt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Måndag. Här kommer bästa tipset på en sallad som räcker hela veckan. Måndag. Hela veckans vitkålssallad . Lägg till råriven rödbeta och rostade pumpafrön
Hela baknings proceduren startade jag redan kvällen innan med att "skålla mjölet" vilket innebär att hälla kokande vatten över fullkornsmjölet som ska användas till brödbaket för att sedan låta det stå täckt med plastfilm över natten
Köttet som räcker hela veckan. Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, hela vitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.