Helgerna i maj ger inte överdrivet många tillfällen för matlagning. Igår, en ganska typisk majlördag, ordnades det med båtboj i hamnen i stan och åktes sedan upp till landet för några snabba ärenden
Förutom allt extra som skulle in just denna vecka, till årsredovisningen, månadsrapporten och specialprognosen lyckades jag toppa med en härlig hosta och allt sammantaget resulterade i en migränsväng - något som inte har drabbat mig på över nio år (Jag hade då en i sammanhanget ganska blygsam variant, som kunde hävas med något som var utskrivet av läkare (vanliga huvudvärkstabletter ger noll effekt)
Får många frågor angående min kost, så detta är verkligen är typisk lunch eller middag. Jag väger inte maten eller räknar kalorier dagligenmen tycker det är kul att veta hur man egentligen stoppar i sig
Ja det har jag egentligen alltid frågat mig. Här har vi en oerhört god tomatsoppa innehållande. vatten. Man börjar med att steka lök och bacon i en hög kastrull
På sistone har jag inte riktigt varit mitt sjölv, med avseende på inspiration och nya matidéer. Visst äter också vi gamla klassiker med jämna mellanrum, men jag vägrar ha ett upplägg där ett begränsat antal rätter återkommer i en evig upprepning
Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.