-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Blanda pastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. När vitlöken börjar få färg tillsättsräkorna, som får fräsa med någon minut
Supergott med pressad potatis till och gröna ärtor, även om vi inte åt gröna ärtor till. Vill du lyxa till det så ta Kalix löjrom och skala räkorna själv
Den här såsen är perfekt att blanda medpasta så att det blir riktigt krämigt. Koka blomkålsbuketterna i grönsaksbuljongen tills de mjuknat lite men fortfarande har lite spänst kvar
Alexandra berättar att hon älskar att göra den för den känns lyxigmed ny skalade räkor, tomaterna gör den krämig och parmesanen ger ytterligare en lyx känsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.