Lyxig marsánbullplåt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g rumstempererat margarin eller smör
  • 75 g jäst
  • 1 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 10 dl mjöl + lite till utbaket
  •  
  • Fyllningar
  • 200 g mandelmassa
  • 2 msk socker
  • 5 droppar bittermandelessens
  • 50 g smör
  • 3 msk grädde
  • och
  • 5 dl marsánkräm
  • 1 dl vispad grädde
  •  
  • Garnering
  • Ägg
  • Pärlsocker/ flagad mandel
  • florsockerglasyr (florsocker och lite vatten)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.