salt ochsvartpeppar. De svarta bönorna blir kanske kikärtor eller kidneybönor. Dagens sötpotatisgryta var just ett sånt där tillfälle i det Mårtenssonska köket, och du får gärna se den som matinspiration och kanske ett sätt att ta hand om det som finns i ditt kök
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Jag älskar sötpotatisoch den innehåller mycket mer nyttigheter än vanlig potatis. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Svartaoch vita sesamfrön ger en trevlig karaktär och är dessutom snyggt som garnering. Sötpotatis har ju blivit lite av en "inne-grej" i olika former och är ett gott och trevligt alternativ om man vill undvika vanlig potatis
Skala och tärna sötpotatisen. Salta och peppra efter smak och tillsätt olivolja. Sötpotatis. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.