Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept. Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag)
Jag skulle baka frukostbullar men kom på att det var roligare att baka semlor med tanke på fettisdagen imorgon… Nu har vi i alla fall vetebullar hemma =) Det blev mycket goda semlor av dem
Det bästa är att det smakar riktigt gott, är både luftigt och lite saftigt. Vem kommer inte ihåg de där goda, luftiga tekakorna man så gärna tryckte i sig 4-5 stycken av på raken när man var liten
Jag lovade ju er detta underbara recept på luftiga morotsfrallor. Jag tänkte att ni kanske ville bakade dessa till söndagsfrukosten så här kommer receptet
Allas vår älskade Roy Fares - ännu ett mästerligt recept. Det där med fördeg, det är en bra grej. Receptet finns på en mängd sidor, jag hämtade mitt från hans hemsida royfares
Någon mer är jag som fryser. Jag är inget "big fan" av kyla, föredrar sol och värme. Men jag tycker ändå det är positivt för då ligger snön kvar, sedan får man ju lov att klä sig efter väder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.