Dessa små snöbollar är en utveckling av flera befintliga små konfekter, havrebollar, mozartkulor och en lite stång av torkade aprikoser med kokos som jag gjorde en gång
200 g mörkchoklad 70%. 200 g mörkchoklad 70%. Idag blir två sorters kola och en chokladtryffel. Fotot arrangerades i all hast på balkongen, jag har inte kokat kola i år ännu men jag har använt de här recepten de senaste tre åren
175 grader. 175 grader. Jag blir så frustrerad, jag har bilder på den superlyxiga fina kaka men de är på min systers kamera som vi inte hittar en minneskortsläsare till
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Slå upp på lätt mjölat bakbord och vik in kanterna till ett runt eller avlångt bröd som får jäsa i jäskorg eller brödkorg klädd med mjölad kökshandduk i 6-7 timmar i rumstemperatur, alternativt i kylskåpet över natten, ca 11 timmar. Grädda i 250° i 5 minuter och sänk sedan värmen till 200° och grädda brödet i 30-40 minuter (varmluft 175°). 7 g (drygt 1 tsk) rapsolja (eller annat matfett)
Det ena är att ta 57% istället för 70% choklad, och att ha i en eller ett par teskedar vaniljsocker. Det är smakligt och gott med ordentlig chokladsmak, som det blev med den 70%-iga chokladen, men vi har redan mängder av godis med mörk choklad till vårt gottebord. Erkas Perkas mörka chokladfudge1 burk sötad, kondenserad mjölk (375 g)25 g smör250 g mörk choklad (70 %), smält Värm mjölken med smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills smöret smält och mjölken börjat tjockna till en tjock kolasås. 375 g
Anledningen till att det är 5 recept och inte 7 är att du fortfarande ska ha utrymme för dina egna favoriter och för att ha möjlighet äta rester som eventuellt blir över. Vecka-meny – Clean Eating (nr 1). Inlägget Veckomeny nr 1 – tema middagar för lågkolhydratkost/lchf dök först upp på Clean Eating by Annika. 7 är att du fortfarande ska ha utrymme för dina egna favoriter och för att ha möjlighet äta rester som eventuellt blir över
Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
20 Jun. 10. 20. Smörgåstårta nr 1. 0kommentarer. Så var det smörgåstårtedags igen. Så här blev nummer 1. Den har en fyllning på coleslaw och en leverpastejsfyllning och sen dekorerad med rostbiff, skinka, fetaost och grönsaker
Och korintsåsen gör att den känns julig så därför platsar den som lucka 8 i min adventskalender. Stekt ankbröst med korintsås, 5 persca 700 g ankbröst (2 st)Korintsåsen. ca 700 g ankbröst
75 g smör. 25 pepparkakor 75 g smör. Igår åt vi en av de godaste juleskumskreationerna i hela kalendern. Förutom alla de goda egenskaper vi tidigare känt till att J har, visade det sig att han är en naturbegåvning som juleskumsbagare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.