SENAPSGRILJERING1 äggula3 msk grovkornig senap2-3 msk ströbrödhela kryddnejlikor1. 3. )3. Blötlägg nyponskalen och chipotlen i hett vatten ca 30 minuter. 3. 3 msk grovkornig senap
Låt bollarna torka 2-3 timmar. 3. Dessa små snöbollar är en utveckling av flera befintliga små konfekter, havrebollar, mozartkulor och en lite stång av torkade aprikoser med kokos som jag gjorde en gång
3 msk mjukt smör. 3. 3 msk mjukt smör. Jag blir så frustrerad, jag har bilder på den superlyxiga fina kaka men de är på min systers kamera som vi inte hittar en minneskortsläsare till
300 g inlagda körsbär. Fördela smeten i formen, skruva ned ugnen till 175 grader, och grädda kakan i nedersta delen av ugnen i 30-45 minuter, tills kakan är fast
Kör degen med degkrokar i minst 6 minuter (gärna 10) utan salt och sen 3 minuter med salt. Grädda i 250° i 5 minuter och sänk sedan värmen till 200° och grädda brödet i 30-40 minuter (varmluft 175°). Gör en fördeg av 1 msk surdegsstart, 100 g vetemjöl, och knappt 100 g vatten 30-35°, som får stå i 12 h, alternativt använd surdegsstart direkt (se sep. 300 g vatten. och max 32°
Erkas Perkas mörka chokladfudge1 burk sötad, kondenserad mjölk (375 g)25 g smör250 g mörk choklad (70 %), smält Värm mjölken med smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills smöret smält och mjölken börjat tjockna till en tjock kolasås. I 2009 års advenskalender bloggade jag om min farbrors vitlökssill den 23. 375 g
Idag börjar vi med nåt nytt här på CEA. Min plan är att varje vecka lägga upp en veckomeny med recept som jag hoppas kan inspirera och underlätta vardagen för dig
3 dl vispgrädde. 3 äggvitor. 3 dl vispgrädde. 3 äggvitor 1 dl kokosflingor. Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
20 Jun. 10. 20. Smörgåstårta nr 1. 0kommentarer. Så var det smörgåstårtedags igen. Så här blev nummer 1. Den har en fyllning på coleslaw och en leverpastejsfyllning och sen dekorerad med rostbiff, skinka, fetaost och grönsaker
Och korintsåsen gör att den känns julig så därför platsar den som lucka 8 i min adventskalender. Jag bara måste blogga om gårdagens middag - den var en sån fullträff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.