Citrussallad med blåmögel, dadlar och valnötter. 1 påse blandad sallad 2 apelsiner 1 grapefrukt 1 bit blåmögelost en näve dadlar en näve valnötter Skär filéer av citrusfrukterna och blanda med salladen
Förra året hade jag inte en burk med vetesur i kylen och fick därför baka de lussebullarna på jäst. Jag tycker jag fick då fick dem riktigt saftiga och goda ändå tack vare kesellan jag hade i
Citronjuicen och osten behövs för att balansera upp den jordiga smaken i rödbetorna. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
Så var det dags igen att göra en ny laddning treveckorssallad men eftersom julen närmare sig, med storm steg som det känns, så så svängde jag ihop en sallad med rödkål och smaksatt med apelsin
För lite snabbare ursaltning, spola sillen under kallt vatten i några timmar, blanda om då och då. Skär en liten bit ur tjockaste delen på filén och smaka om den är lagom salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.