När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Murkelsåsen har vi gjort flera gånger tidigare och är alltid ett säkert kort när man skall äta en god köttbit
Om, eller kanske snarare när, du har en slatt köttfärssås över - vad gör du då med den. Jag tjuvstartar lite och önskar trevlig helg redan nu - ikväll blir det restaurangbesök med kollegor
Un-der-bar. Man är ju aldrig så kritisk somnärdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Jag gav genast rätten etiketten Fredagsmat, för dethärär verkligen den sorts mat som passar att slänga ihop en fredagskväl, men ett glas vin i ena handen och blicken inställd på helg
E-postadress. När grönsakerna mjuknat la jag allt i gratängform och la över mosarella. Kommentera här. Prövade något nytt ikväll som smakade fantastiskt gott
--- låt oss tänka ut ett krångligare sätt att göra vispgrädde. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.