Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
13 dl finkrossade cornflakes. 16 kycklingklubbor eller kycklingfiléer 100 g smör ½ tsk vitlökspulver ½ tsk paprika pulver 1 tsk salt 1/4 tsk svart peppar 3 dl finkrossade cornflakesSkölj kycklingen och torka dem torra
Häll cornflakes i en skål. Häll chokladen över cornflakes och blanda väl. 2 dl Cornflakes 200 g marabou choklad Smält chokladen i Micro. 2 dl Cornflakes
Blanda försiktigt ner cornflakes i smeten. 4 dl cornflakes, av ett märke som är glutenfritt. Cornflaksbollar som är "istället för" vanliga chokladbollar är ett utmärkt alternativ
Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Under hela december har jag varit sugen på att göra fudge men när jag väl skulle sätta igång insåg jag att inget recept jag hittade passade de ingredienser jag hade hemma
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
Och korintsåsen gör att den känns julig så därför platsar den som lucka 8 i min adventskalender. Jag bara måste blogga om gårdagens middag - den var en sån fullträff
Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen. 1 liter cornflakes. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) ta av skålen från värmen
Igår åt vi en av de godaste juleskumskreationerna i hela kalendern. Förutom alla de goda egenskaper vi tidigare känt till att J har, visade det sig att han är en naturbegåvning som juleskumsbagare
Martina Ca 392 kcal/port med potatis Ca 278 kcal/port utan potatis 4 port 500 g tinad fiskfilé 4 msk flytande smör 1/2 dl ströbröd 2 dl krossad cornflakes 2 krm salt 1 pressad vitlöksklyfta 4 port potatis (150g/port) Gör så här. 2 dl krossad cornflakes
Så var det dags igen att göra en ny laddning treveckorssallad men eftersom julen närmare sig, med storm steg som det känns, så så svängde jag ihop en sallad med rödkål och smaksatt med apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.