Små, goda munsbitar med krämig chokladfrosting. Dekorera med ett litet hallon eller en blomma. Jag serverar på mitt senaste loppisfynd…kakfat på fot med guldkrusiduller
Nyligen testade jag att föra fudge på jordnötssmör och kokosolja och det blev SÅ gott. Fudgen fick den där lite sega konsistensen som vanlig sockerstinn fudge har men den här är sötat med honung istället för vanligt vitt socker
Att servera hemystad ost till brödet är en mäktig känsla. Du behöver Rejäl gryta Ostform (det funkar faktiskt lika bra med en brödform om du borrar hål i botten så att vasslen kan rinna ut) Rist och avrinningsbricka (man kan också använda spisgaller och en ugnsfast form)
Den godaste inläggningen hittills. som jag testat iallafall. ). Gurkorna ni såg i förra inlägget ligger i dessa burkar, tillsammans med squash/zucchini och lite annat man kan skörda såhär på hösten
Tänk vad mysigt att sitta ute i solskenet och äta glass eller marängsviss dekorerad med de sötaste av maränger,pyttesmå maränger som endast är 1 cm stora
Magi. Varma dagar som aldrig tar slut. Låter som en utopi men så är det här uppe. Kvällarna är ändlösa och solen går ner en kort stund utan att ta ljuset med sig
Sockerfria chokladdoppade eko-bananer. 7 Juli 2016 /. 21. 02 /. Recept. /. Permalink /. 0. I går när jag slängde ihop lite ekologisk raw-choklad för att stilla mitt sötsug passade jag på att doppa några bananer i smeten, hivade på lite kokos och ställde sedan in dem i frysen
Helgmeny-tips. 12 november 2014, 20. 44Idag är det ju onsdag. "Lill-lördag" för många. men inte för oss. vi firar inte onsdagar mer än vi firar varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.