- 4 portioner lax- 1 dl lätt crème fraiche- 1 dl vatten- 3 msk hummerfond- 2. Lägg laxen i en ugnsfast och peppra den2) Blanda och koka ihop. crème fraiche, vatten, hummerfond, senap, grädde och peppar3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera. 4 portioner lax. 3) Häll blandingen över laxen och sätt in i ugnen i 30 minuter. 4) Medanslaxen är i ugnen koka ris och haricots verts eller det tillbehör ni önskar Klart att servera
Servera med pressad potatis. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Strö dill och rom över laxen. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter. 4 port lax
Pensla laxskivornamed olja och krydda med citronpeppar. Pingsten står nu för dörren så jag tipsar här om supergod och festlig laxrätt som jag tycker ni ska laga i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.