Blanda den ljumna mjölken med jästen, lägg i mjukt margarin/smör med resten av ingredienserna. Blanda florsockret med så mycket vatten att det blir en vit och bredbar glasyr, bred glasyr på en bulle i taget och doppa sedan genast ovansidan i kokos
Arbeta ihop med händerna till en fast deg. Passade även på att prova Ernst Kirchsteigers wienerkorv. Bubblar lomperna upp under gräddningen så tryck hål på dem med en stekspade
Vispa ihop alla ingredienserna till dressingen, och skiva ner potatisen medans den är ljummen. Koka korven i 2-3 min alternativt grilla på svag värme i 7-10 minuter och servera med grönsakerna och potatissalladen. 1 paket Hälsans Kök Soja Wienerkorv
Smarriga vetedegsbullar med vaniljkräm, florsockerglasyr och massor av kokos. ) Denna gången har jag rotat i mina norska gamla rötter och gjorde skoleboller (skolbröd) Minns att vi nästan alltid åt de när vi hälsa på mormor på sommarloven innan vi flytta upp till Värmland
Pensla med ägg och strö över frön och salt. Servera gärna med hemmagjord ketchup. 8 korvar2 smördegsplattor (450 g)16 ostskivorfrön av olika de slaglite havssaltägg att pensla medKavla ut smördegsplattorna något och skär varje platta i 8 trianglar
Dom var min nödlösning idag efter att jag hade hämtat på förskolan och insåg att jag inte riktigt kommit in i rutinerna med jobb och förskola, så hade ett ärende att utföra, med dessa i väskan hann vi med allt utan tårar och sura miner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.