Då var det dags för veckans sista tips o därmed det sista inlägget om påsk. Idag blir det massa godsaker ni kan baka o smaska på till påsk o bjuda era vänner på
Det torkade blåbären som är grovmalda har jag köpt färdiga på burk hos min lokala Ica handlare. LCHF Dessert med bakad chokladkaka, vaniljapnnacotta, blåbärs mousse, blåbär och torkat blåbärsströssel
Förutom portvinet så var det verkligen mat gjord från lokala råvaror, något som verkligen ger tillfredsställelse för en stadsbo (eller stabo som vi säger i Skåne)
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
För ett par år sedan fanns ett fantastiskt soppställe på Wargentinsgatan i Stockholm vid namn Åmar (efter Åsa och Maria som drev den pyttelilla restaurangen)
Dock med den lokala druvan Petit Rouge. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Oj vad helgen har gått snabbt. I fredags var jag och några vänner på en indisk restaurang på söder i Stockholm som heter Indian Garden och ligger på Västgötagatan 18
Dock med den lokala druvan Petit Rouge. Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under ett par år arbetade jag som vinbonde och vinmakare i centrala Toscana
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.