Strö över hackad daim och garnera medjordgubbar och mynta. Täck formen med plastfolie. jordgubbar. Häll smeten i en smord och mandelmjölad form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Denna kladdkaka är helt underbar med fräscha smaker av mint och jordgubbar. När du skär upp den är kakan kladdig i mitten och du möts av lager med smält choklad och After Eight
vispa upp äggen med sockret. Underbart goda muffins från Mia Öhrns härliga bok Fler Kladdkakor. Härligt kladdiga, precis så som jag tycker att muffins ska vara
Smält smöret och blanda ner den vita chokladen och rör om så att chokladen smälter ordentligt. Hon älskar kladdkaka men hon ville ha en ljus kaka och såklart med gubbarna i
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.