Det har jag faktiskt slutat med sedan många år, numera är det mjukt, rumstempererat smör som gäller för att få fina, luftiga och framförallt saftiga lussebullar
Klassiska lussekatter – extra saftiga. 2016-11-29, 11. 27. Nu är första advent avklarad, bakade lite goda lussebullar första advent, Detta är ett annat jätte bra saffrans recept
Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit
Idag har jag och Amanda bakat riktiga goda och saftiga lussekatter. Eftersom jag inte tycker att russinen är någon höjdare i lussekatterna så valde jag att byta ut dem mot andra godsaker
Vanligtvis brukar jag använda mig att ett recept med kesella vilket ger saftiga bullar men till mitt senaste bak bytte jag ut kesellan mot ägg samt mer smör (riktigt smör, jag använder aldrig margarin) i degen
Aubergine är absolut något som är fantastiskt gott när man tillagar det rätt. Jag är inte helt vass på det och får många gånger dm inte tillräckligt mjuka för att jag tycker det tar tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.