Ljummen rödbetssallad med fetaost
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färska rödbetor
  • 11 färsk gul lök
  • 14 dl rucola
  • 12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • 1½ tsk flingsalt
  • 1150 g fetaost el Apetina® vitost
  • 11 dl svarta oliver
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg färska rödbetor 1 färsk gul lök 4 dl rucola 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ tsk flingsalt 150 g fetaost el Apetina® vitost 1 dl svarta oliverGör så här Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-30 min. Skiva löken tunt. Lägg större delen av rucolan och all lök på ett fat. Spola rödbetorna i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i bitar. Häll över smör-&rapsolja och salt och blanda runt. Lägg dem på fatet. Strö över smulad ost, oliver och resten av rucolan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.