Sila av skyn i en kastrull, se till att mosa grönsaker och lök ordentligt så att du får med så mycket smak som möjligt (kasta sedan grönsaksmoset som blir kvar i silen)
Men mat behöver vi och se det här receptet som en liten inkörsport till hösten med denna ljuvliga skinkstekmed massor av höstsmak från årstidens primörer som blommat ut
En stund för oss själva, satt länge med ett glas vin och dessert efteråt. Stek vidare, mot slutet kan temperaturen ökas för att få stekyta på grönsakerna
) Skinkstek var nog första gången jag tillagade, i alla fall på lång lång tid. Jag serverade med kokt potatis, äppelsky, äppelmos och honungsglacerade grönsaker
Köttet var riktigt saftigt, mört och det smakade så gott tillsammans med alla grönsakerna. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.