Det svåraste med att sätta ihop en middagsmeny är att komma på vilken förrätt man ska bjuda på. Vid gårdagens middag utsattes våra gäster för ett försiktigt och lagom experimentellt försök till en enkel och snabblagad entré
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för att se lite snygg ut. Degrullen går bra att förvara i frysen för att sedan ta fram och grädda vid behov
Blandsvampsås och en stor grönsallad är gott till. Så blev det i till slut av att vi firade födelsedag, om än något försenat men vad spelar det för roll
Det kan komma attbli fler. Det blev inga skönheter att tala om. Knappt ens värt att fota heller men som första gång för detta måste jag bara dokumentera
Jag får ändå tänka att jag måste göra det även om det börjar kännas som att jag inte vill det. Börjar smått tvivla på om jag behöver en titthålsundersökning/operation men ändå så har just detta inte släppt helt
Degen blir ganska kletig först, men när man har arbetat den på köksbänken ett tag blir den smidig. Dela degen i 30 lika stora bitar och rulla varje bit till en kringla
En ekologisk glögg finns att köpa för den som tänker miljömedvetet. Men nu var det inte det som inlägget skulle behandla utan faktiskt det faktum att det är hög tid att sätta sin egen glögg
Vi gick längst vattnet och kollade på havet och såhär fint var det. Vi gick tillbaka till vår stuga när solen höll på att gå ner och himlen var så otroligt vacker när vi slog oss ner på altanen igen
Jo, men nu är ju jag funtad som så, att jag har väldigt svårt att låta sådana mängder av gratis livsmedel bara hänga där och ruttna, i min egen trädgård dessutom
Men en del människor som börjar med lågkolhydratkost och levt på en högkolhydratkost innan upplever ovälkomna biverkningar som får dem att vända tillbaka till en värld av bröd, söt frukt och sötpotatisgrytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.