Nej men nu är jag iafli full gång med att leka fram en god smörkräm som man bra kan forma med så att denblirlite fast ikonsistensen och man kan forma enbibelpå ett snyggt sätt
Om marmeladeninte flyter ut så är denfärdig annars kan den koka enliten stund till. Ja, i dessa tider när det växer så det knakar ute i trädgårdarna så kan man intebli annat än sugenpå att safta och sylta litetitt som tätt… så ni får ursäkta om det bliren del sådana inlägg just nu
lite salt och peppar och denenklastevarianten av enhollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrigöverdriva med att lägga igräslöken, ta iordentligt är minuppfordring
Smula jästen och rör ut denilite av degvätskan. Häll idegbunken och slå påresten av vattnet kallt. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Många resturanger bjuder påen sån liten "amuse" medan man väntar påmaten. Egentligen hade jag tänkt spara bloggandet tillden planerade nyårskavalkadeni morgon, men när jag nu hittade de där gravlaxskivorna längst bak ikylen bestämde jag mig för att "reta er" med enliten amuse bouche
Hon hann dela med sig av enliten del av sinmatlagningskonst, men då hon lagade mycket mat och bakade "litepåen höft" fanns det mycket som jag aldrigfick ta del av och som intefinnspå pränt
När den är genomskinlig, lägg i de andra grönsakerna och stek vidareenliten stund. Vi passade på att äta (dricka) lunch där innanvigickden ganska korta guidadeturen, det är ju ett mycket litetbryggeri
Värm en stekpanna påspisen (medelvärme) och släng ner ensmörklick eller litevegetabilisk olja. Dessa fantastiska små brödplättar gjorda på majsmjöl är vanligt förekommande iolika delar av Sydamerika, främst Colombia, Venezuela och Costa Rica
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.