Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Detta för att inte förstöra näringen i maten som det gör till viss del när man hettar upp maten
Jag märker en klar försämring i min fibromyalgiom jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
Vinterrea på min bok ochmina affischer. I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att kommaoch delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta om min resa och vad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Vispa upp ägget med en gaffel och pensla bullarna. Tillsätt mjölk, honung och salt och värm till fingerljummet, 37°. Dela den i 24 delar och rulla till små bollar
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
Lasagne var en av mina favoriträtter förr, på den tiden jag åt mängder med pasta. Ibland gör jag min glutenfria Lasagne med zucchini, nu blev det mangold och aubergine som fick agera lasagneplattor
) Den här ugnspannkakan är väldigt lik en vanlig mjöl-ugnspannkaka till konsistens och proportionerna mellan de olika ingredienserna, och den innehåller inte en massa ost som LCHF-ugnspannkakor ofta annars brukar göra
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Vädret har inte visat sig från sin bästa sida i vinter, det har varit riktigt kallt och rått senaste dagarna
Vår ena tjej, som lärde sig älska sötad yoghurt på dagis, har tjatat sig blå i flera år för att vi ska köpa hem den, men eftersom de andra barnen för länge sedan accepterat och gillat den syrliga naturella yoghurten har vi inte velat gå henne till mötes
Skala potatis och lök. Skär potatisen i skivor och löken i bitar, och ju mer lök desto bättre. Lägg hälften av potatis och lök i en ugnssäker form, salta och krydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.