Strö över en nypa var av salt och peppar. Töm marinaden över köttet och låt marinera. Hacka paprikan, vårlöken och röd chili, Stek i pannan eller woken tillsammans med lite olja i några minuter
Sirloin with Roasted Potatoes and Homemade Bea. Ryggbiff med Klyftpotatis och Hemmagjord Bea. Season all sides with salt and pepper and brown all sides of the meat with sliced garlic and some herbs (thyme/rosemary/basil) in oliv oil and butter
Men ibland är det skönt att bryta av denna dekadens med en lite elegantare och lyxigare mossetårta. Men det är något med det där luftiga och lite mer strama i moussetårtorna som känns som om det är lite mer än en "vanlig" tårta
If you ask me you can never go wrong with chocolate, vanilla and peppermeint. Jo, självklart är man en snäll mamma och bakar cupcakes med hennes favorit smaker - choklad, vanilj och polkagris
Myself, I´m down for counting with this terrible flu that still is haunting our house. Den har satt sig på lungorna och gör livet lite mindre angenämt för tillfället
You can't go wrong with lemons. Och konstigt nog passar citron bäst ihop med - ännu mera citron. And strangley enough lemons gos best together with - more lemon
Flytta över skålen till maskinen när rätt temperatur uppnåtts och börja vispa med vispen (givetvis kan detta göras med en vanlig elvisp också men jag föredrar maskinen eftersom man slipper stå bunden med vispning så länge)
Three good things in one and as a bonus its hard to fail with a panna cotta. Pepparkaka är nog den mest ultimata julsmaken och det jag förknippar mest intimt med julen
Klipp ut bakplåtspapper och klä formen. A sweet, juicy and fresh cake with the taste of saffron and orange, and the crunchy, nutty Tosca on top is just amazing
Sen att jag inte tycker att det är särskilt roligt att kladda med mjöl, stänka ner med vispen och hålla mig exakt till ett recept - det är en helt annan historia
Start with the horseradish cream. Tänk vad enkelt och billigt det är att göra och så gott det blir. Fill a pot up to half with water, chop the vegetables in coarse pieced and add them and the spices to the water
)Flytta över skålen till maskinen när rätt temp uppnåtts och börja vispa med vispen (givetvis kan detta göras med en vanlig elvisp också men jag föredrar maskinen eftersom man slipper stå bunden med vispning så länge)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.