fläskläggmed ben. Täck med kallt vatten och lägg i kryddor och lök. Det ska vara nästan lika mycket vätska efteråt så fyll på med vatten om det kokar ner
Lägg upp rotmosetochfläsklägget på en tallrik och servera rikligt med senap till. Lägg ner fläsklägget i en stor kastrull och täck med vatten, tillsätt lagerbladen, gul lök med kryddnejlika, skivad morot och några vitpepparkorn
Långkokta fläsklägg. Rotmosmed bönor. Koka upp vatten med äppelcidervinäger, socker och salt. Tunnskiva gurkan med kniv, på mandolin eller med en osthyvel
Häll av vattnet och mosa med potatisstöt. Skala och klyfta löken. rimmat fläsklägg. Rotmos. Tillsätt smör och späd med kokspad från köttet till lagom konsistens
Servera det grillade fläskläggetmed purén, spetskål, såsen från buljongen och tillbehören. Fläsklägg. Före servering lägg kålen i en stor stek panna och glacera med grädde, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.