För än mer indiska smaker kan man tillsätta gurkmeja, spiskummin och korianderfrön. torr överdel på samt delat längsmed för att underlätta att smakerna frigörs
Dett brödet gjorde jag faktiskt på måfå men jag tror att receptet som stårhär är ganska exakt, det viktiga när du gör brödet är att du knådar det ordentligt i assistent eller med brödkrokar och låter det jäsa ordentligt, tillsätt extra mjöl om degen är för klibbig, det ska vara precis så den inte fastnar på dina händer
Till skillnad från de andra så är det kokosmjölk som sätter en stor smakprägel på detta recept och jag var först lite skeptisk eftersom jag är van vid en annan smak vid linssoppa men sedan tyckte jag att den var såå god
Hacka löken och häll i kastrullen med linser när vattnet kokat upp och ska börja sjuda. Då smakar det lite mer som tomatsoppa, men det är helt ok det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.