Linsbiffar. salt och nymalen svartpeppar. Gyllenbruna linsbiffar. salt och nymalen svartpeppar. Linsbiffar. Blanda samman ingredienserna och ställ i kylen fram till serveringen
Det är så bra att ha, och dessutom håller de länge i kylskåpet. Varierbar är den här typen av mat också - quinoa och linser kan du ha i allt från sallader, grytor, soppor - och som denna gång
Det är första gången jag gjorde linsbiffaroch jag är jättenöjd. Lilleman fick åka hem tidigt från dagis idag med ont i magen och ont i huvudet, trött och hängig
Idag lagade jag lunchen och då blev det ett recept på linsbiffar som jag hittade på Sofies blogg. Dessa serverades med stekt halloumi +avokado, tomat och blandsallad med dressing och pressad citron
När jag var i Stockholm nyligen, för att mysa och umgås med yngsta dottern som hade en ledig dag från sitt pluggande, gick jag som vanligt till Hötorgshallen (som f ö håller på och bygger om och är ett enda stor kaos) och Pierias livs
vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar. Inget som helst att klaga på måste jag säga, trots att fokus var på att rensa kyl och frys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.