salt och nymalen svartpeppar. Linsbiffar. salt och nymalen svartpeppar. Gyllenbruna linsbiffar. Blanda samman ingredienserna och ställ i kylen fram till serveringen
Det är så bra att ha, och dessutom håller de länge i kylskåpet. Varierbar är den här typen av mat också - quinoa och linser kan du ha i allt från sallader, grytor, soppor - och som denna gång
Det är första gången jag gjorde linsbiffaroch jag är jättenöjd. Lilleman fick åka hem tidigt från dagis idag med ont i magen och ont i huvudet, trött och hängig
och jag verkar ha en förkärlek för att smaksätta den med apelsin. Enkelt serverad med en god sallad med rödbetor, haricotes vertes och lite fårost i en vinegrette med lite fårost till
Idag lagade jag lunchen och då blev det ett recept på linsbiffar som jag hittade på Sofies blogg. Dessa serverades med stekt halloumi +avokado, tomat och blandsallad med dressing och pressad citron
mycket persiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.