Min krabbpasta är inte ett dugg lik Annikas, men tack vare att jag läst hennes blogg och blev frestad med ett gott recept fick jag en god middag på bordet den här fredagen
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer
I den här tomatsåsen har jag använd ett paket bacon som jag strimlat och fräst i het panna med lite olja från soltorkade tomater, även hackat i dessa, en vitlök och så en skvätt tomatpuré
Linguinemed scampi, vitt vin och basilikaPortioner. Tillsätt nykokt linguineoch servera. Tillsätt tomater, vitt vin och basilikaoljan och bräsera scampistjärtarna på medelvärme tills de är möra och tills tomaterna kokt sönder
Linguine with pumpkin sauce and salt toasted nuts. Låter tråkigt inser jag nu, men hemligheten är att du rostar pumpan med en massa kryddor så att den tar massa smak, och sedan mixar du den slät och krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.