Idag bjuder jag på en limelax i ugn med en god olja, tomat och härliga kryddor. Dags att kicka igång veckan på bloggen med ett fiskrecept, det var länge sen
Smaka av med salt och peppar. Lägg laxskivorna på potatisen och toppa med creme fraîcheblandningen. Rör undertiden ihop creme fraiche med basilika, limezest och saften från ca 1/2 lime. Servera med tunt skivad gurka och kokt sparris 4 portioner
Blanda under tiden ströbröd med hackad chili, limeskal och en handfull av hackade örter. Placera laxfiléerna i en långpanna klädda med folie, ringla över den återstående olivoljan, tryck sedan på lite av blandningen på varje laxfilé
Skala tunna morotsstrimlor med en potatisskalare eller osthyvel och lägg i skålen. 11 dl hackad färsk koriander1 Lägg laxbiten med skinnsidan neråt i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.