Inlägget Friterad blomkål med libanesisk tahinisås dök först upp på ZEINAS KITCHEN. En libanesisk specialitet som gärna serveras med pitabröd som en sidorätt
Ansa och skölj blomkålen. Lägg först i blomkålen, därefter potatisen. 1 litet huvud blomkål. Men sedan kokade han pasta åt sig själv… 1 litet huvud blomkål
För att nå det äkta Libanesisk bröd. Blanda ingredienserna tillsammans, arbeta ihop degen. använd handflatan och pressa degen med rörelser brot från dig tills den är slät
Ansa och skär blomkålen/broccolin i små buketter. Häll såsen över blomkålen. 1 blomkålsbukett (ca 500 g). Gratinera i ugnen 50–60 minuter, tills gratängen har fått fin färg och blomkålen/broccolin känns mjuk. 1 blomkålsbukett (ca 500 g)
Gratinerad blomkål. Lägg blomkålen i en ugnsfast form, och fördela champinjonstuvningen över. 1 blomkålshuvud. Koka blomkålen 5-10 minuter och låt den ånga av väl. Relaterade 1 blomkålshuvud 100 g champinjoner
Den här gratinerade blomkålen tillkom nyligen under såna omständigheter. Förväll blomkålsbuketterna några minuter i lättsaltat vatten och låt rinna av väl
Kungen av alla såser och dressingar som finns i det libanesiska köket, om du frågar mig. En traditionell libanesisk vitlökssås som är ett givet tillbehör till grillat, speciellt till kyckling
Mitt nya favorittillbehör är ugnsrostad blomkål. blomkål - fryst eller färsk. Om du använder färsk blomkål så delar du den i små buketter, använder du fryst så tinar du den något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.