För att nå det äkta Libanesisk bröd. Blanda ingredienserna tillsammans, arbeta ihop degen. använd handflatan och pressa degen med rörelser brot från dig tills den är slät
Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår. Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Kungen av alla såser och dressingar som finns i det libanesiska köket, om du frågar mig. En traditionell libanesisk vitlökssås som är ett givet tillbehör till grillat, speciellt till kyckling
En libanesisk rätt som heter Moussaka, kallas även mnazale eller maghmour. Detta är så himla gott. En mustig auberginegryta som påminner en aning om den franska ratatouillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.