För Håkans del är det bråda tider på jobbet denna veckan, bara idag har det rullats 25 kilo köttbullar och stoppats 20 kilo leverkorv och igår stektes 15 kilo sill till ättiksinläggingen
Och som om det inte räckte så har bland annat 10 kilo sylta, 20 kilo leverkorv och 30 kilo leverpastej tillverkats, 15 kilo sillar har stekts och lagts in. 20 kilo leverkorv och
Så med Spotify på full malle tar Håkan ett varv med dammsugaren och Anki svingar dammtrasan i takt och då går det undan med den billiga leverkorven kan ni tro
Vissa av bidragen har Håkan redan kockat till och lagt i frysen, leverpastej, leverkorv och en pressylta ligger där inne och väntar med spänning på julafton
Vill du se mer ingående förklaring och bilder på hur du kan gå tillväga när du stoppar korv så har vi två tidigare inlägg som du kan kika på som handlar om att göra egen leverkorv och när vi stoppade spickekorv
För Håkans del så går det på högvarv i köket på jobbet, 7 kilo sill har stekts för att hamna i ättika, 70 leverkorvar har stoppats och 15 kilo leverpastej har gjorts - och det bara idag. 70 leverkorvar ha
Rapsgris-julskinka och leverkorv. Jul, jul, strålande jul. När julbordet är uppdukat och man får njuta av både mat och sällskap, då är livet ganska perfekt
Leverkorv är ett annat fettrikt alterntiv som kommer att hålla dig i ketos. Jag premenurerar på CarbSmart där många intressanta artiklar skrivs om lågkolhydratkost, bland annat av Jimmy Moore som är en liten kändis inom dessa kretsar
Denna veckan är det bråda dagar i charkuteriet, det tillverkas en hel massa av köttbullar, stekt sill i ättika, kalvsylta, kokt leverkorv, "grisatassar" kokas, stekt leverkorv och rökt leverkorv
Egen leverpastej har vi nyss gjort och nästa projekt är att prova på att göra egen leverkorv. Idag gästas jag av det här fina paret, som gemensamt har bloggen Mårtenssons kök
Eller, som Håkan brukar säga, "Här går det undan med den billiga leverkorven". I dag vankas det kyckling här i köket, en kyckling som gjort en liten förändringsresa från "Mitt kök" till Mårtenssons kök
a leverkorv, rökad korv och leverpastej och det brukar vara en strykande åtgång. Så över till salladen, varken leverkorv eller leverpastej i den, tror inte det hade passat så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.