Vanligtvis brukar jag baka mitt eget proteinbröd men när tiden inte räcker till finns ett riktigt bra och smakrikt alternativ från va gott som innehåller hela 22 g protein per 100 g
Det där som gör det vanliga och vardagliga ”ska vi ta en kvällsmacka” till lyxigt kvällsmys. Ni förstår inte vilket kaos det var när jag skulle baka det här tunnbrödet
Det här är en kvällsmacka som inte går av för hackor. Efter en lyckad badmintonmatch i fredags var det skönt att göra något enkelt som ändå kändes lite lyxigt för att fira in helgen
Igår var det härlig sommarväder här i Vadstena, så när maken kom hem packade vi kvällsmackorna och promenerade ner till vår odlingslott för att käka dem där nere vid sjön
Men jag brukar frysa det som blir över i lagom stora bitar, då kan jag ta upp en bit och rosta till antingen frukost eller kvällsmacka och det mina kära bloggläsare är kanongott
s lördagsreportage om Stockholm maraton (den 28 maj), äta pasta med kycklingfrikadeller till fredagsmiddag och en kvällsmacka (knäckebröd med ägg och kaviar) innan jag lade mig
Den här röran, som man bara hackar och rör ihop går enkelt att göra och är smidig att ta med sej t ex på picknick eller ha som kvällsmacka efter bastun
Äggsallad. Blanda ägg, majonnäs, senap, persilja, lök, oliver och paprika. Smaka av med salt, peppar och ev något av det ovanstående om det behövs mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.