När vinden viner runt knutarna är det härligt att värma sig med en tallrik varm och len soppa. Den har en härligt len och söt smak, och passar väldigt bra tillsammans med tex potatis
Stek i rikligt med smör på mediumvärme tills schnitzlarna är genomstekta och gyllene. Schnitzel i alla dess former tycker jag är helt fantastisk mat, wienerschnitzel i alla ära men schweizerschnitzel måste ändå vara den godaste
Ingredienser Portioner. 4 6 dl vatten 1 1/2 dl socker 1/2 tsk stött kardemumma 600 g tunt skivad rabarber 2 msk potatismjöl 1/2 tsk socker att strö över mjölk till servering Lägg till i inköpslistan
Eftersom det även fanns en väldigt ensam banan i fruktskålen bestämde jag mig raskt för att jag skulle tussa ihop de båda och se om de fattade tycke för varandra
Denna chokladmousse är fantastiskt smakrik, lagom söt och har en jättefin, len konsistens. Klicka/spritsa upp mousse i glas/serveringsskålar och låt stå i kylen tills det är dags för servering
Om rätten är kall (dvs, förberedd sedan tidigare) ta ut formen ur kylen en god halvtimme före tillagning och låt den stå inne i ugnen 15 minuter med folie + 15 minuter utan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.