Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Allan visar tecken på att bara både nöt- och äggallergiker. Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd
Alltså den här desserten måste du bara göra. Serverade den igår efter vi tryckt i oss hemmagjorda pizzor och trots att vi nästan var i ett tillstånd av matkoma, kunde vi inte låta bli den här nutellamoussen
Misopasta och b-jästflingor går att leva utan, men du går då miste om ostigheten och umamin. Nu har jag äntligen gjort en veganiserad variant, och JA, den blev vansinnigt krämig och tillfredsställande
Det är bara inte klokt vad den där gula saken gör för humöret, helst plötsligt känns det som om varje nerv och cell har vaknat ur någon form av Törnrosasömn och vill inget hellre än att typ shejka loss till en riktig discodänga
Och efter några veckor med träningspass som gått helt över förväntan så var det ett bakslag att plötsligt sakna den vanliga energin och glädjen till passet
Budapetsrulle, den BÄSTA. Tänk, när man blir bjuden på tårta av sin svärdotter, och den bara smälter i munnen, man njuter av varje tugga, man önskar att den aldrig tar slut för att den är så god
morots-strimlor. Om den är någon klassisk kaka som jag verkligen älskar så är det morotskaka. Jag hittade ett recept på favoriten Green kitchen stories och ändrade lite på receptet för att få till den kaka jag ville ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.