Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden. Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater
FANTASTISK CHILI. 4 stora portioner, 8 mindre. 2,5 kg högrev 1 pkt bacon 1 stor gul lök, hackad 6 vitlöksklyftor, krossade 2 chipotle eller annan torkad chili 8 piri piri 4 jalapeño 1 kopp kaffe Öl (minst 1 liter) 1 msk korianderfrö 1 msk spiskummin ½ msk kanel 1 tsk kryddpeppar 1 tsk rökt paprika
Pinklady is Back from her sunny holiday by The Sea. I had a lovely and fantastic holiday at the westcoast together with My sisters family and some good friends
Tja, sådär 3 år sen sist. Men nu är jag tillbaka. Mycket har hänt under dessa 3 åren. Förut var jag mer inne på GI-kost, men har mer och mer börjar gå mot LCHF kosten
Någonstans runt Lucia föll jag igenom. Efter att ha ätit strikt LCHF i nästan ett år föll jag för frestelsen och tog en paus från min diet över jul och nyår
Roll to buns or baguettes and let bread rest again for about 30 minutes covered with a cloth. Det är inte ofta jag bakar glutenfritt bröd hemma men när jag fick chansen kunde jag inte motstå den
Now, E and I are back home again. Guacamole. Om jag har snöat in helt på mexikanskt. Ja, kanske… Haha. Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela med sig av
Please come again. Ett recept som jag hittade i hemkunskapspärmen. Blev väldigt najs. Jag använde kycklinginnerfilé och butter garam masala-kryddan jag fått av min fina vän Anette, straight from India
cut 3 eggs in a eggslicer, turn the egg around and split again (like "squares")1,5 deciliter of cream (0,63 cup)Half a deciliter of milk (0,212 cup)Chop some leek (small size)2 crabsticks (surimi)Boil to medium thick and add dry or freshdill and salt
So, with this cake, not my proudest creation, but it has been haning around in my computer far to long now and it taste sooooo good, I say hello - once again
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.