5 g
regeln” alltid åtföljs av just som ovanstående eller liknande tips och frågeställningar som gör att de flesta kan börja tänka själva och inte bara ”köpa” andras påståenden.
Koka makaronerna enligtanvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i durkslag. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
Koka makaronerna enligtanvisningarna på förpackningen. Låt rinna av i durkslag. Strimla och bryn fläsk och lök tillsammans under omrörning på hög värme så att det får färg
Lämna gärna topparna oskurna. Häll över vinet och buljongen samt grädden och koka upp. Lägg sedan sparrisen i gräddsåsen (utom knopparna som skall vara garnityr)
Ett recept från PerMorbergs bok Morberglagar husmanskost. Är så glad att jag köpt den boken. Germig en anledning att testa gamla favorit recept på nytt
Ett recept ur PerMorbergs bok Morberglagar husmanskost. Väldigtgod. Krämig och god smak. Har aldrig haft kummin, lagerblad och paprikapulver i förut, däremot brukar jag ha i vitlök och chilisås
med PerMorberg. Just nu gårprogrammet Vad blir det för mat. Jag älskar Per. Och så lagar han god mat. Idaglagadejag till PerMorbergsälgfärsbiffar med kantarellsås från kokboken Morbergjagar och lagar
”Maten, drycken och konsten att kombinera” är skriven av PerMorberg och ges ut av Bonnier Fakta. lättsaltat vatten med några droppar citronsaft så att skockorna inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.