Värm en kolgrill eller ett grilljärn. Fantastiskt goda serbiska "köttfärskorvar". Servera med ajvar, turkisk/grekisk yoghurt, skivad tomat, lök och något gott LCHF-bröd
åse falkman fredriksonIngredienserLasagneplattor. Bred ut smeten på två bakplåtspappersklädda plåtar. Det här är bland det godaste jag vet och hela min familj älskar det
Enliten skrivpaus på Björk Bar & Grill Lasagne (LCHF). Jag hann även med enlitenegen tur till Björk Bar&Grill där jag satt och skrev lite och fick rensa hjärnan, vilket behövdes
Enlasagne är helt enkelt aldrig fel. Lasagne passar jättebra i matlåda. Verkligenjättegod köttfärssås med marinerade grönsaker, och mycket av såsen ska det vara
– en näve fryst mango. – pressad citron. Varje morgon mixar jag ihop en basgörande, vitaminbomb och (ibland) färgglad smoothie (ofta blir det en röra av färger som varken ser aptitlig eller vacker ut, men smakar ljuvligt
Vissa dagar får jag bara ett sånt där galet sug på engod smörgås. En sån där saftig på ett gott grovt bröd med ett riktigt smaskigt pålägg som bara gifter sig med en stor kopp kaffe
Blanda sist ner osten. Fördela degen på två plåtar. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Sätt ugnen på 180 g. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälftenriven mozzarella och hälften parmesan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.