Det här ljusa LCHF-brödet passar perfekt att rosta. Jag har använt brödet när jag gjort LCHF-toast genom att rosta och toppa med någon god röra, exempelvis skagenröra
En av mina kollegor frågade mig varför jag inte bakar mitt eget rostbröd. 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl. Lägg dem i smorda raka formar (á 1 1/2 liter). 1/2 dl olja. ca 1 1/2 l mjöl
// Jeanette Mattsson @ Jeanettes Viktresa 1 bröd. Jag hittade ett recept hos Erica på Vardagsfest. Och tänkte att det var värt att testa eftersom det kan bli ganska tjatigt med alla ägg-frukostar
)) Hittade ett brödrecept hos min nya blogg/twitter/facebookkompis Susanne som har bloggen. Har inte provat så himla många recept på LCHFbröd men det här är det bästa hittills
Liksom Ecocaféet satsar de på hälsosam mat och fika lagade på ekologiska råvaror och har ett stort sortiment av Rawfood, LCHF, Paleo och vegetariskt/veganskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.