Vispa äggen poröst med elvisp. RostbrödLCHF. Blanda torra ingredienser och blanda väl med smeten. Rör ihop och häll i smord form eller klädd med bakplåtspapper
Det är ett ljust formbröd som är gott att äta som det är men också perfekt att rosta. När jag använder bakprotein i mina recept får jag ofta frågor på om man kan ersätta det med något annat
Börja med att vispa äggen med grädden. Toppa med vallmofrön. Ha ha, inbjudande namn på brödet. ) Det här är inget fantastiskt bröd som man går och längtar efter, men det uppfyller sin funktion
Har ni saknat ett ljustrostbröd så har ni det perfekta receptet här. Algot vill gärna ha rostbrödet direkt från brödrosten medan jag gärna låter brödet ånga av lite innan jag brer smör på
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.