Vispa äggen poröst med elvisp. RostbrödLCHF. Blanda torra ingredienser och blanda väl med smeten. Rör ihop och häll i smord form eller klädd med bakplåtspapper
Faktiskt det godaste ljusa LCHF-brödet jag bakat hittills. Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Börja med att vispa äggen med grädden. Toppa med vallmofrön. Ha ha, inbjudande namn på brödet. ) Det här är inget fantastiskt bröd som man går och längtar efter, men det uppfyller sin funktion
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.