En helg närlivetärsådär underbart att leva. Livets alla skiftningar . Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Det äringen slump att ALLA matvarukedjor nu säljer högrevsfärs och briocheliknande hamburgerbröd. -"Neeeeej vet du, det där läste jag ju på Olmås Njutbar för flera timmar sedan
Jamen då måste du bara baka denhär drömtårtan med jordgubbsmousse och chokladglasyr. Jag smörjer alltid bakplåtspappret med smör vilket gör att tårtan inte fastnar, utan då är det easy peasylätt att dra av bakplåtspappret
En favoriträtt, en rätt som vi kan längta efter, som vi regelbundet återkommer till, alltid lagar med stor förväntan, och gärna bjuder vänner och bekanta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.