Laxtårta med pepparrot och ärtröra
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 skivor formfranska
  •  
  • Cantadoufyllning
  • 125 g Cantadou med pepparrot
  • 1 dl créme fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g gravad lax
  •  
  • Ärt- och pepparrotsfyllning
  • 2 dl gröna ärter
  • helst frysta
  • 125 g Cantadou med pepparrot
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Garneringskräm
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  •  
  • Garnering
  • Mangoldskott eller liknande
  • 200 g gravad lax
  • 5-6 rädisor
  • ½ dl ärter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.